Követjük a trendet.

2012.05.03

Május közepének néhány napját is arra fordítottuk, hogy legújabb divíziónk (WallDecor) kapcsán a Hornschuch termékek terén is továbbfejleszthessük magunkat, illetve kiválaszthassuk azokat az újdonságokat, melyeket hamarosan bemutatunk viszonteladóinak.


Legfontosabb feladatunkként a Hornschuch 2012-es kollekciójának részletes megismerését, a hazai piac számára leginkább megfelelő minták kiválasztását végeztük el, illetve feltérképeztük, hogy a német Hornschuch AG segítségével, velük közösen együttműködve mit tudunk még tenni annak érdekében, hogy igazán átfogó, aktuális és trendkövető (sőt a trendet megelőző) választékot tudjunk nyújtani partnereinknek.


Természetesen a német Hornschuch AG által gyártott és forgalmazott, dc-fix brand alatt ismerté, kedvelté vált öntapadós fóliák, öntapadós bordűrök, öntapadós faldekorációk, asztalterítők és kiegészítők mind minőségükben, mind pedig választékukban jól illeszkednek a Rovitex által forgalmazott lakástextíliákhoz, illetve a szintén nemrég a választékba felvett Rasch tapétákhoz, ezért partnereink még szélesebb termékpalettához juthatnak a Hornschuch/dc-fix által.


Az út során betekintést nyerhettünk a termelési folyamatokba is, a képen éppen a textil alapú viaszos vászon gyártását ’’ellenőrizzük’’
Büszkék vagyunk arra, hogy Németország (és az európai kontinens) egyetlen öntapadóstapéta - és viaszosvászon  gyártójának  kizárólagos képviseletét láthatjuk el, ahol a több évtizedes tradíció, tapasztalat és a német minőség harmóniája jelent garanciát..

Az út során szerzett tapasztalatainkat, a kollekciókat, katalógusokat, mintákat kollégáink hamarosan eljuttatjuk partnereinkhez, addig látogassák honlapunkat rendszeresen a legfrissebb hírekért!

legfrissebb
hírek

Sajtóközlemény

2018.01.23

Sajtóközlemény

GINOP-1.2.1-16-2017-00971

A Rovitex Hungária Kft. külföldi vásárokon való részvételének támogatása a 2015., 2016., 2017. években

2017.12.01

A Rovitex Hungária Kft. külföldi vásárokon való részvételének támogatása a 2015., 2016., 2017. években

A Rovitex Hungária Kft. 2015. május 20-án pályázatot nyújtott be "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívásra. A 2016. májusában született döntés értelmében 19 485 196 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült vállalkozásunk....

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

2017.06.23

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

Immáron ötödik alkalommal nyertük el a Superbrands elismerést Gardénia márkánkkal. Az elismerés ma már a kiváló minőséget és biztonságot képviseli, azt a több mint 20 éves stabilitást, melyet vállalatunk is legfőbb értékei között tart számon....