Wall decor

A Rovitex Tapétával foglalkozó divíziójának célja, hogy  minőségi tapétákat, bordűröket, gyermekdekorációs cikkeket, valamint lakástextíliákat kínáljon tapéta szakkereskedőknek.  Arra törekszünk, hogy folyamatosan bővülő választékkal, versenyképes árakkal és magas szakértelemmel váljunk az Önök hosszú távú partnerévé.

 

Amennyiben bármilyen információra, illetve bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@rovitex.com e-mail címen vagy a +36-72-547-100-as telefonszámon:

 

A termékeket a képre kattintva tekintheti meg.

 
Értékesítés:


   
 
                                                                                                                 

 Barosi Zoltán

 

Területi képvise

 

(Nyugat-Magyarország)

 

zoltan.barosi@rovitex.com

 

Tel.:+36-30-862-8174

 
   
   

 


 

 

Híreink2014.08.07. - Újdonság: Allegretto 2015 katalógus

A Rasch új kollekciója az Allegretto egy pillanat alatt rabulejt és elvarázsol mindekit.  A kollekció vlies tapétái könnyed, otthonos miliőt teremtenek minden lakásban. Színvilágában visszafogott pasztellek jellemzik, a földszínek dominanciájával, és naturális mintavilággal. 2013.04.02. - Sensual 2015 és City Lights 2015

A Sensual tapétakönyvben az öko-szemlélet és a magas ökológiai sztenderdekkel történő fejlesztések gyönyörű mintákban valósulnak meg, míg a „City Lights” (A város fényei) 2015 kollekció hűen adja vissza azt a látványosságot, melyet az éjszakai New York City, a modern nagyváros világa nyújt.

 

 

2013.04.02. - Rasch Easy Passion 2015 és Funky Flair 2015 új katalógusok

 Keresse az új mintákat partnereinknél!

Az Easy Passion a természet iránti elkötelezettség jegyében született, míg a Funky Flair a spanyol folklór jegyeitől ihletett élénk, markáns mintáival már virágzó tavaszt hívják életre az Ön lakásában is!

 

http://www.rasch-tapeten.de/en/collections/taste/easy-passion-2015/

http://www.rasch-tapeten.de/en/collections/taste/funky-flair-2015/2013.03.15. - Flower Poetry 2015 és Fresh Up! új tavaszi tapéta kollekciók a Rasch-tól!

 Nálunk már tavasz van! Könnyed, tavaszi minták, kikeletet idéző hangulat. Boruljon az Ön lakása is virágba, teljen megfriss tavaszi hangulattal! Tekintse meg mintáinkat partnereinknél, és válogasson kedvére!

 

http://www.rasch-tapeten.de/en/collections/taste/flower-poetry-2015/

http://www.rasch-tapeten.de/en/collections/taste/fresh-up-2015/


 

2012.07.04. - Keresse a nyár legnagyobb slágerét partnereinknél!

Öntapadós fóliák ajtóra, ablakra, BÁRHOVA!

Dekorálja ki lakását, munkahelyét a kánikula alatt is dekoratívan, és egyedien. Sötétítsen, takarjon, vagy egyszerűen csak csinosítsa ki környezetét D-C-fix termékeinkel.

Bővebb információkért keresse üzletkötőnket +36-30/862-81-74-es telefonszámon, illetve ügyfélszolgálatunkat a bence.szappanos@rovitex.come-mail címen!

A termékek hamarosan megtekinthetőek lesznek honlapunkon!

Kedvcsinálóként, és ötletekért, kattintson IDE!


2012.06.03. - Követjük a trendet

Májusban ellátogattunk a német Hornschuch-hoz, hogy mit tudunk még tenni annak érdekében, hogy igazán átfogó, aktuális és trendkövető (sőt a trendet megelőző) választékot tudjunk nyújtani partnereinknek.

Részletes beszámolónk itt tekinthető meg!

2012.05.03. - Szakamai úton jártunk.

Április utolsó hetének néhány napját arra fordítottuk, hogy legújabb divíziónk kapcsán egyrészt fejleszthessük magunkat,
másrészt kiválaszthassuk azokat az újdonságokat.

Részletes beszámolónk itt tekinthető meg!

 

2012. március - Ezermester 2000

A magazinban olvasshatták tapétázással kapcsolatos tippeinket, trükkjeinket.

(Ide kattintva megtekintheti a cikket!)

 

 

2012.03.23. - Néhány praktikus jótanács a kreatív faldekorálás szerelmeseinek!


 

2011.11.25. - Rasch tapéták teljes szortimentje rendelhető

A Rovitex Hungária Kft. november végétől már a Rasch termékeket is forgalmazza itthon és a délszláv régióban is.
A Rasch termékek disztribúciója a Rovitex meglévő logisztikai rendszerébe kapcsolódva működik a jövőben, ezzel a cég tapéta szortimentje jelentősen bővült. A választék, a termékfotók hamarosan megtekinthetőek lesznek a cég honlapján.