Miért fontos a helyes kezelés?

2010.11.30


Mert nem szeretnénk, hogy termékeink hamar tönkremenjenek!

A csíkos microfaser takarón végzett kísérlet azt mutatja: nagyon fontos, hogy betartsuk a helyes termékkezelést, hiszen ha termékeinket nem megfelelően tisztítjuk, azok könnyen tönkremehetnek. A bal oldali takarót 40°C-on mostuk, szárítógép, fehérítés és vasalás nélkül, ahogy a címke is írja, míg a jobb oldali takarónál nem tartottuk be az utasításokat.(Nagyításért kattintson a képre!)

A különbség szembetűnő, hiszen míg a helyesen tisztított takaró megőrizte méretét, finom tapintását és puhaságát, addig a rosszul kezelt takaró veszített méretéből, kibolyhosodott és hullatja szálait.

Ahogy a fenti példa is jól mutatja, fontos, hogy betartsuk a leírt használati utasításokat, hogy minőségét megőrizve sokáig élvezhessük termékeink tartósságát!

 

 

legfrissebb
tippek és tanácsok

Ki mondta, hogy a függöny csak az ablakba való?

2014.09.08

Ki mondta, hogy a függöny csak az ablakba való?

A függöny alapvető dekorációs kellékként jelenik meg ablakainkban, azonban némi kreativitással nem csak az ablakokat díszíthetjük ezekkel a textilekkel, hanem hálószobánkat is.

Egyedi, kreatív függönyelkötők

2014.08.12

Egyedi, kreatív függönyelkötők

Ahhoz, hogy otthonunkba egyediséget csempésszünk, nem szükséges hatalmas átalakításokba kezdenünk. Gyorsan és egyszerűen feldobhatjuk a tereket kreatív függönyelkötők alkalmazásával.

Függöny az erkélyen, a teraszon és az udvaron

2014.07.21

Függöny az erkélyen, a teraszon és az udvaron

Nyáron, amikor szeretnénk minél több időt a szabadban tölteni gyakran menekülnünk kell a nap forró és káros sugarai elől. Egy kreatív ötlet alkalmazásával, azonban nem kell feltétlenül a négy fal között töltenünk a nyári napokat.